Меню
Your Cart

Книги всички

ИЗЧЕРПАН
K2: A Challenge to the Sky
-30 %
K2: A Challenge to the Sky 1954 - 2004, printed in Italy, 300 pthotos. Fifty years on from the first conquest of K2, this book, updated to include all the latest attempts, celebrates the deeds of the men from all over the world who have been bewitched by the giant Pakistani mountain. Authors R..
49.00лв. 70.00лв.
“Skiing the Balkans” представлява единствен по рода си ски туринг пътеводител, даващ полезна информация за възможностите за извънпистово каране на територията на България.  Пътеводителят запознава отблизо с практическите въпроси, касаещи достигането до красивите родни планини, върховете и..
39.00лв.
На страниците на изданието ще откриете информация, която богато илюстрирана с авторски снимки и карти в две части. Първа част е с обща информация, туристически обекти и спортни събития на Витоша. Втората част включва над 20 вида спортно-туристически дейности, които се практикуват в планината Витоша ..
28.00лв.
Гидовникът обхваща всичките прокарани по варовика на Враца близо 600 маршрута, от които 280 са спортни – екипирани изцяло с болтове и лепени клинове, а останалите са традиционни, или смесени – частично екипирани с постоянни осигурителни точки. Дължината варира от къси спортни и традиционни маршрути ..
40.00лв. 44.00лв.
ИЗЧЕРПАН
ВРАЦА - КАТЕРАЧЕН ГИДОВНИК - първо издание
Има второ издание: https://eshop.climbingguidebg.com/враца-катерачен-гидовник-второ-издание Гидовникът обхваща всичките прокарани по варовика на Враца над 500 маршрута, от които около 250 са спортни – екипирани изцяло с болтове и лепени клинове, а останалите са традиционни, алпийски или смес..
39.00лв.
Възможност за достъп до пълната информация за Враца в сайта www.climbingguidebg.com, без да е необходимо да се купи печатното издание на гидовника - "ВРАЦА - КАТЕРАЧЕН ГИДОВНИК". Кодът за достъп се получава в прикачен към поръчката PDF файл веднага след потвърдено плащане...
19.50лв.
ИЗЧЕРПАН
Върхове и хора
„Върхове и хора“ събира в едно всичко, излязло изпод ръката на Людмил Янков – „Мечта отвъд долините“, „Гранитна вода“, „Стената“, дневниците от Лхотце’81 и Еверест’84, интервюта, снимки, есета, рисунки. За Човека Людмил и огромния му литературен талант свидетелстват Екатерина Йосифова, Едвин Сугарев..
19.00лв.
"ЕВЕРЕСТ: Историята на хималайския гигант" е луксозно издание, отпечатано в Италия, със 144 страници и твърди корици, с над 300 хуожествени, документални и уникални фотографии. Издателят, Егмонт България, се е погрижил по подобаващ начин да отрази и българската експедиция през 1984 г. по Западния гр..
39.00лв. 49.00лв.
Голямата част от човечеството ходи по равно. Малка част от него се движи не отляво надясно или от север на юг, а нагоре. Тази книга е за малката част. Скалното катерене, без грим, преправяне и накратко, за него е дебютната книга на Ели Павлова, провокативна, забавна и уникална по своему. Тя по..
10.00лв.
ИЗЧЕРПАН
Лавина от спомени – автобиография на Спас Малинов
Спас Малинов е един от най-добрите български алпинисти от близкото минало и е част от историята на планинското спасяване в България.Автор е на първото българско изкачване по Северната стена на Айгер (Класическия маршрут на Хекмайр - Фьорг - Харер - Каспарек) заедно с Методи Савов и Иван Вълчев през ..
15.00лв.
ИЗЧЕРПАН
Напълно отдадени
"Напълно отдадени - основи на тренировката за физически качества в катеренето" е специална книга за един изключителен вид хора, отдадени на все по-разрастващия се уникален спорт - катеренето. Тези, които са отскоро в него, ще могат да научат основите на спортната тренировка и да разберат как да се у..
20.00лв.
Когато Мариана изчезна по склоновете на Еверест през 2004 г., на 100 м от върха, крачейки в посока нагоре, малко хора знаеха за нейните прекрасни стихотворения, които е писала през годините. Сега, от разстоянието на времето те се превръщат в тази живителна сила, от която имаме нужда за да не униваме..
12.00лв.
Показани от 1 до 12 от 17 (2 страници)
Използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.